Biologi i udvikling (i-bog)

IKKE I SALG
Vinder af undervisningsmiddelprisen 2015
Forfattere:
Marianne Frøsig
Kirsten Hede
Frank Grønlund Jørgensen
Paul Paludan-Müller
Medie:
I-bog, adgang via UNI-Login.Elevlicens
ISBN nr.:
9788790363611
Biologi_i_udvikling_i-bog.pngBiologi_i_udvikling_i-bog.png

Om bogen

Ny forbedret udgave på vej

Forlaget Nucleus stiller store krav til faglig, pædagogisk, æstetisk og teknisk kvalitet på vores produkter. Konverteringen af i-bogen fra den browserbaserede løsning hvori den er skabt, til Lix-appen giver desværre nogle tekniske og udfordringer der gør at produktet ikke længere lever op til vores krav. Forlaget har derfor valgt at stoppe salg af i-bogen på gym.lix.com for i stedet at udvikle en ny og forbedret 2. udgave af i-bogen på en anden platform. Udviklingsarbejdet forventes at tage hele skoleåret 2018-2019. Forlaget vil på et senere tidspunkt løfte sløret for ændringer og tilføjelser i 2. udgaven. 

For at imødekomme ønsket om en digital udgave af den populære lærebog har vi opdateret e-bogs-udgaven af Biologi i udvikling. Den opdaterede e-bog har aktive links til hjemmesider hvor de forskellige interaktive opgaver m.v. findes. Det betyder at man nemmere kan kombinere  brugen af den trykte bog med mange af de interaktive elementer der kan hjælpe med indlæringen af vigtige biologiske begreber og processer.  

Alle nuværende licenshavere til i-bogen vil fortsat have adgang til i-bogen, og vil også uden yderligere omkostninger få adgang til den nye e-bogsudgave.

 

Pris pr. stk.:
Grundpris: 85,00 DKK
ekskl. moms
106,25 DKK
inkl. moms
Pris / kg:

Ikke i salg

Undervisningsmiddelprisen 2015
Introduktion til i-bogen Biologi i udvikling

Se andre udgaver