Digitale udgivelser

Nucleus Forlag tilbyder udover papirbøger (p-bøger) også digitale udgaver (e- og i-bøger) af vores læremidler.

Digitale udgaver til ungdomsuddannelserne købes på gymportalen.dk hvor pris og betingelser fremgår. Alternativt kan skolen tegne en flatrate-aftale med forlaget eller med hele Gymportalen, læs mere her.

Alle digitale læremidler tilgås på en applikation fra Lix/Gymportalen. Applikationen hentes v.h.a. uni-login her: https://gymportalen.lix.com/da/signup

NB: Privatkøb af digitale udgivelser foregår på lix.com hvor priser og betingelser fremgår. 

 

Konstant udvikling

Digitale læremidler er under konstant udvikling, og Nucleus har derfor valgt i øjeblikket at tilbyde to forskellige typer digitale læremidler med hver deres særkende, der gør dem særligt egnede i bestemte situationer. De to typer af digitale materialer kaldes henholdsvis for e-bog og i-bog. Forlagets nye udgivelser til ungdomsuddannelserne  udgives som e-bøger, mens én enkelt udgivelse desuden er tilgængelig som i-bog.

Digital platform

Alle digitale produkter tilgås på den digitale platform produceret af Lix. Platformen understøtter bl.a.
- indbygget highlight og fleksibel notefunktion
- effektiv søgning på tværs af tilgængelige titler og noter
- adgang til ens læremidler både online og offline

Lærere har pt. gratis adgang til alle produkter på Lix/Gymportalen. 

e-bog

En e-bog fra Nucleus er en digitalisering af den fysiske bog og følger dennes opbygning og indhold side for side. Den er derfor særligt egnet til folk der gerne vil have et digitalt produkt, men vil beholde den fysiske bogs karakteristiske struktur og indhold. e-bøgerne har typisk interaktive indholdsfortegnelser og tilknyttet ekstra materialer på bogens tilhørende hjemmeside. 

Nucleus har pt. mere end 20 forskellige e-bøger på markedet. Læs mere om de enkelte titler her på forlagets hjemmeside.

i-bog

Fra Nucleus fås c-niveaubogen Biologi i udvikling som i-bog. I-bogen fra Nucleus er kendetegnet ved at være et materiale hvor tekst og figurmateriale er suppleret med et stort antal interaktive opgaver, animationer, video, selvrettende quizzer, interaktive eksperimenter m.m. Struktur og indhold matcher ikke den fysiske bog. Hvis man ønsker en digital udgave af den fysiske bog henvises til e-bogsudgaven.

Der udvikles løbende på funktionalitet og indhold. Nyheder vil blive annonceret her på hjemmesiden og på forlagets facebookside.