Faktisk

Praksis og metode i naturvidenskab
Medie:
Bog, 96 sider
ISBN nr. (Fysisk):
9788793647008
ISBN nr. (eBog):
9788793647046
Forfattere:
Jørgen Bennedsen Beck

Om bogen

Ressourcebog for undervisningen i naturvidenskabelig praksis og metode  på Htx og Stx. Bogen kan bruges selvstændigt men er desuden tilknyttet en serie temahæfter hvor to forskellige temaer sammen med dele af ”FAKTISK” dækker kravene til faget Naturvidenskabeligt grundforløb (NV). Bogen indeholder både kapitler der kan bruges som introduktion, og andre dele som kan anvendes som ressource for undervisning i metode og basal videnskabsteori på studieretninger, valghold og i tværfaglige forløb (fx SRP).

Første kapitel indleder med at forklare de grundlæggende metodiske begreber fra naturvidenskab – alfabetisk opstillet og ud fra samme praktiske eksempel.

De øvrige kapitler behandler bl.a. hypoteser, risikomomenter, modeller, figurbrug, fagligt sprog og argumentation, størrelser/enheder/variable, metodestier samt typer og design af undersøgelser. Der er  tekster og aktiviteter om videnskab, om naturvidenskabens særpræg og om karrieremuligheder.

Hvert kapitel er forsynet med enkle opgaver, teoretiske eftertanker og praktiske metodiske overvejelser, og undervejs kan undervisningen støttes af tilknyttede øvelsesvejledninger.

Pris pr. stk.:

Faktisk

Priser vises ekskl. Moms